Voedingsadviezen

Welke voeding past bij jou?!

 

Door alle voedingshypes is het niet zo makkelijk om uit te vinden wat specifiek voor jou gezond is. Vind uit wat goed voor jou is.


Persoonlijk plan

Deze vraag is niet zo maar te beantwoorden. Welke voeding voor jou gezond is, hangt helemaal af van jouw specifieke conditie, leeftijd, klachten, medicijngebruik, voedingsovergevoeligheden, darmfunctie, stressniveau etc. voordat er een antwoord kan worden gegeven op deze vraag.

Kijk ook op http://www.groengezondblijven.nl

 

Anti-aging, detox, lijnen of een goed voedingsadvies

De rol van voeding wordt steeds belangrijker. Er is ook steeds meer bekend over de invloed ervan op specifieke klachten. Wat voor de een goed is, hoeft voor de ander helemaal niet zo gezond te zijn. Daarnaast kan je veel met voeding doen: detoxen, afvallen, lichamelijk en geestelijke prestaties verbeteren etc. Vooral dat laatste krijgt steeds meer aandacht in voedingsland. 
Hoe werkt het?

Voordat de intake plaatsvindt, vraag ik je een week lang een voedingsdagboekje bij te houden en een vragenlijstje in te vullen over je klachten, ziektegeschiedenis, medicijnen, voedingssupplementen en mogelijke voedingsovergevoeligheden. Tijdens de intake gaan we dieper in op jouw gezondheid en wat jouw wensen zijn. Na de intake maak ik een behandelplan voor je.

Wat zijn de voordelen?

Het programma is op maat gemaakt. Je krijgt, indien nodig, naast voedings- en detox-adviezen ook adviezen over natuurlijke middelen zoals kruiden of probiotica. Daarnaast kun je gebruik maken van acupunctuur, cupping en moxa, massage en ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Wanneer je wilt afvallen, dan kan er ook mentale ondersteuning gegeven worden. Ik werk samen met een integratieve psychotherapeute en een haptonome.